یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا


دانش و تکنولوژی بستنی


دانش و تکنولوژی بستنی
نویسنده : بهارک چگنی,آرش مشکوه
شماره کنگره : ۲د۸چ/ ۷۹۵ TX
شابک : ۹۶۴-۹۷۰-۰۰۳-X
رده دیویی : ۶۳۷.۴
تاریخ نشر : ۲۶/۰۷/۸۵
تعداد صفحه : ۲۳۴
تیراژ : ۱۵۰۰
نوبت چاپ : ۱

در اين كتاب اطلاعاتي درخصوص بستن، اعم از خواص فيزيكي و شيمايي، توصيف مواد اوليه، فرآوري و صنعت، ميكروبيولوژي، و ساختار بستن مطرح شده است هم‌چنين علاوه بر ذكر خصوصيات ظاهري و كلي بستن، عواملي كه در اين خصوصيات تاثير مي‌گذارند. معرفي گرديده است.