شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
چند توصیه مفید برای یک رژیم سالم غذائی
▪ به اندازه کافی از مواد غذائی فیبردار استفاده کنید. حبوبات، غلات پوستهدار، آرد سبوسدار، میوه و سبزیجات از منابع سرشار فیبر بهشمار میآیند. این مواد غذائی همچنین حاوی اسیدهای چرب، مواد معدنی و ویتامین میباشند. برای استفاده از غلات بهتر است آنها را بهصورت بلغور شده در غذاها بهکار برد.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس رفح بنیامین نتانیاهو انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران سازمان هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
ترکیه خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو تورم ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت طول عمر