یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)


راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)
کد کتاب : ۱۳۹۲۴۰۷
نویسنده : علی حائریان‌اردکانی,محسن ضیاییان,کارول والاس,سیدعلی مرتضوی,مهدی کاشانی‌نژاد,سیدمهدی جعفری,سارا مورتیمر
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۷۰۶۳۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قیمت : ۲۵۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۴۶
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۸۲-۱۸-x
موضوع : مواد غذایی - پیش‌بینیهای ایمنی,مواد غذایی - میکرب‌شناسی