یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
انفوزیون چیست؟
انفوزیون یكی از روشهای تهیه چایهای داروئی است. روش صحیح شامل مقادیر مورد نیاز از داروی گیاهی خرد شده و یا قطعه قطعه شده به یك ظرف مناسب و افزودن ۱۵۰ - ۲۰ میلی لیتر آب جوش و پوشاندن روی ظرف به مدت ۱۰دقیقه است. سپس چای كه هنوز داغ است از طریق چای صافكن به ظرف دیگری منتقل میشود.
فنجانهای مخصوصی جهت تهیه چایهای داروئی نیز بهكار میرود وتهیه چایهای داروئی را راحتتر میسر میسازد. میوههای حاوی اسانس، مثل اینسون، زیره، شوید، جعفری و ارس باید قبل از افزودن آب داغ كوبیده شوند. انفوزیونهائی كه حاوی گیاهان داروئی فاقد اسانس میباشند (مثل گل و برگهای زالزالك) را میتوان برای مدت ۵ دقیقه روی شعله با حرارت كم قرار داد. از این روش برای داروهای گیاهی حاوی فلاونویید نیز استفاده میشود. انفوزیونهای دارای گیاهان داروئی حاوی تركیبات تلخ را نباید برای مدت زیادی جوشاند، زیرا ممكن است تلخی فراورده كاهش یابد.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حسین امیرعبداللهیان حجاب سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی افغانستان
هواشناسی زاهدان سیل تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران یسنا سامانه بارشی آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر
قیمت خودرو مالیات ارز خودرو قیمت دلار بانک مرکزی تورم مسکن دلار قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون جهان دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل مایکروسافت
توت فرنگی کبد چرب