یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

انفوزیون چیست؟


انفوزیون چیست؟
انفوزیون یكی از روش‏های تهیه چای‏های داروئی است. روش صحیح شامل مقادیر مورد نیاز از داروی گیاهی خرد شده و یا قطعه قطعه شده به یك ظرف مناسب و افزودن ۱۵۰ - ۲۰ میلی لیتر آب جوش و پوشاندن روی ظرف به مدت ۱۰دقیقه است. سپس چای كه هنوز داغ است از طریق چای صاف‌كن به ظرف دیگری منتقل می‏شود.
فنجان‏های مخصوصی جهت تهیه چای‏های داروئی نیز به‌كار می‏رود وتهیه چای‏های داروئی را راحت‏تر میسر می‏سازد. میوه‏های حاوی اسانس، مثل اینسون، زیره، شوید، جعفری و ارس باید قبل از افزودن آب داغ كوبیده شوند. انفوزیون‏هائی كه حاوی گیاهان داروئی فاقد اسانس می‌باشند (مثل گل و برگ‏های زالزالك) را می‏توان برای مدت ۵ دقیقه روی شعله با حرارت كم قرار داد. از این روش برای داروهای گیاهی حاوی فلاونویید نیز استفاده می‏شود. انفوزیون‏های دارای گیاهان داروئی حاوی تركیبات تلخ را نباید برای مدت زیادی جوشاند، زیرا ممكن است تلخی فراورده كاهش یابد.
منبع : واحد مرکزی خبر