دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
نیازهای غذایی در افراد سالمند
با افزایش سن، به دلیل تحلیل بافت چربی وكاهش فعالیتهای عضلانی، نیاز به دریافتانرژی كاهش مییابد ولی نیاز به استفاده از موادمغذی افزایش مییابد. برای مثال; افراد سالمندباید سبزیجات، میوهجات، نان و املاح معدنی،ویتامینها و پروتئینها را به اندازه نیاز استفادهنمایند. در مورد پروتئینها باید گفت: مصرف بهاندازه ماهی، مرغ، لبنیات وبه میزان كمتر گوشتقرمز بدون چربی، باید در اولویت قرار گیرد.
استفاده از حبوبات و تخممرغ باید به اندازه باشدتا آنها دچار تحلیل عضلانی نگردند. مصرفویتامینهای گروه B، C، A و E باید به اندازه باشدتا از بروز آب مروارید، شب كوری، پوكیاستخوان و انواع بیماریهای عروقی و حتیقلبی در آنها جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگراگر آنها به اندازه كافی از كلسیم استفاده ننمایند،دچار شكستگیهای شایع این زمان خواهند شدكه این نكته مصرف شیر و مصرف كم چربی را دراین دوران زندگی توجیه مینماید.
منبع : مجله خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب