سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
آموزش شکلات (marzipan)
● موار لازم :
▪ بادام پوست کنده ۱۰۰ گرم
▪ پودر شکر:۱۵۰ گرم
▪ نصف سفیده تخم مرغ
▪ گردوی ریز شده:۵۰ گرم
▪ گردوی درسته :۲۰ گرم
▪ کاکائو تخته ای ۲۰۰ گرم
▪ گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار لازم
● طرز تهیه :
گردو و بادام را چرخ کرده و با پودر شکر سفیده تخم مرغ و گلاب مخلوط میکنیم.خمیر به دست آمده را به قطر ۱ سانت باز میکنیم و به اشکال مختلف میبریم .کاکائو آب شده را روی آن میریزیم و با گردوی درسته تزئین میکنیم.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۷.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب قوه قضائیه حسن روحانی صادق زیباکلام مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی پلیس قتل تهران شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی سیل سلامت شورای شهر تهران وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی دولت خودرو قیمت خودرو سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار ایران خودرو
نمایشگاه کتاب همایون شجریان فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سریال تئاتر
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه حماس ترکیه افغانستان اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال لیگ برتر پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی همراه اول گوگل موبایل دوربین فناوری تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری دبی ایلان ماسک
کاهش وزن افسردگی زوال عقل کودک تجهیزات پزشکی دوچرخه سواری واکسن فشار خون سلامت روان