یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پیراشکی پنیر


● مواد لازم :
▪ پنیر سفید (فتا)=۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده=۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
▪ زیره یا رازیانه=یک قاشق مرباخوری
▪ سفیده تخم مرغ=یک عدد
▪ خمیر پیتزا=به مقدار لازم
▪ روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می‌کنیم.
۲) خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز کرده و به اندازه دلخواه قالب می‌زنیم.
۳) از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر می‌گذاریم.
۴) دور خمیر را سفیده تخم مرغ می‌مالیم.
۵) یک طرف خمیر را بر می‌گردانیم و لبه ها را خوب محکم می‌کنیم.
۶) پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
● نکته: روغن را ابتدا خوب داغ کرده و پس از آن حرارت را کم می‌کنیم تا پیراشکی‌ها خوب سرخ شوند.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید