یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سمبوسه


سمبوسه
● مواد لازم برای تهیه خمیر:
▪ تخم مرغ : ۲ عدد
▪ نمك : ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ روغن مایع: ۵۰ گرم (۲ قاشق)
▪ مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ شكر برای سرعت مایه خمیر: ۱ قاشق چایخوری
▪ آرد: به حدی كه خمیر مناسب بدست آید. حدودا" ۲ لیوان
‌● مواد داخل خمیر:
▪ پیاز سرخ شده: ۲ عدد
▪ سیب زمینی پخته و ریز خورد شده : ۵/۰ كیلو
▪ سبزی شامل تره،جعفری،گشنیز و كمی شنبلیله تمیز كرده ریز خورد شده جمعا" ۵/۰ كیلو
▪ ادویه معطر، نمك ، فلفل به مقدار لازم
▪ گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
▪ روغن برای سرخ كردن
● طرز تهیه:
▪ طرز تهیه خمیر:
مایه خمیر را در نیم استكان آب گرم همراه با شكر مخلوط كرده به مدت چند دقیقه ( حدودا" ۵ دقیقه ) در جای گرم نگه دارید تا كف كند. آرد را در ظرفی ریخته نمك ، روغن مایع،تخم مرغ و مایه خمیر را بر روی آن ریخته و خوب ورز دهید . خمیر باید به دست نچسبد . خمیر را نیم ساعت در جای گرم نگه دارید.
▪ طرز تهیه مواد داخل خمیر
۲۵۰ گرم گوشت را با ادویه ، نمك ، فلفل و ۲ قاشق روغن و پیاز داغ خوب سرخ می كنیم ، سبزیجات را اضافه می كنیم كمی تفت می دهیم، سیب زمینی را اضافه می كنیم و شعله را خاموش می كنیم .
▪ طرز استفاده از خمیر:
خمیر را به كلفتی ۵/۰ سانتی متر پهن كنید و به صورت مربع ببرید. مواد را در داخل آن قرار دهید. بصورت مثلث خمیر را ببندید . لبه های خمیر را با چنگال كاملا" فشار دهید تا خمیر در روغن باز نشود.


همچنین مشاهده کنید