یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ایمنی بخش آتشین
حدود ۵۰ گونه گیاه در گروه فلفل ها طبقه بندی شده اند كه اصلی ترین شان فلفل سیاه ، سفید و قرمز هستند.
فلفل سیاه و سفید محبوب ترین انواع فلفل هستند و اولین اعضای گروه فلفل ها بودند كه از شرق به اروپا برده شدند.
فلفل سیاه و سفید از یك گیاه تهیه می شوند. گیاهی رونده و دائمی كه در هند و چین می روئیده است. فلفل سیاه از دانه های نرسیده و خشك كرده فلفل تهیه می شود و فلفل سفید از دانه رسیده فلفل كه قبلاً خیسانده شده و پوست تیره خارجی آن گرفته شده است تهیه می شود. فلفل قرمز اما بومی زنگبار، مكزیك و آفریقای جنوبی بوده است و امروزه در اغلب كشورهای استوایی كشت می شود.
همه فلفل ها طعمی گرم و تند دارند و تاثیر محركی بر روی گردش خون داشته، دستگاه ایمنی بدن را تقویت می كنند. فلفل با افزایش تعریق و دفع ادرار موجب دفع سموم از بدن و پائین آمدن تب می شود. فلفل دستگاه گوارش را تقویت می كند و موجب تحریك ترشحات معده و در نتیجه هضم بهتر غذا شده و در جذب بیشتر مواد مفید از روده ها نقش دارد.
فلفل سیاه و سفید حاوی ماده ای با ساختمان مشابه مورفین است كه تسكین دهنده ای موثر است. فلفل قرمز طعم تندش را مدیون ماده ای شبیه قلیایی است كه خلط آوری موثر بوده و برای ریه ها بسیار مفید است. عملكرد ضد حساسیت آن نیز زكام و تنگی نفس را تسكین می بخشد. تحقیقات نشان می دهند كه فلفل قرمز ایجاد لخته های خونی را كم كرده و كلسترول را كاهش می دهد. فلفل قرمز ماده ای نیروبخش، گرم و قوی است كه در رفع خستگی، ضعف عصبی و سرماخوردگی ها تاثیر محسوسی دارد. احساس سوزشی كه هنگام خوردن فلفل قرمز در زبان احساس می شود، به مغز دستور ترشح ماده ای را می دهد كه مخدری طبیعی است و موجب تسكین دردها می شود و احساس سلامتی را در شخص افزایش می دهد.
فلفل در گذشته به عنوان درمانی برای عفونت هایی مانند تب سرخ، اسهال خونی، تیفوس، حصبه، طاعون و آبله به كار می رفته است. در قرون وسطی فلفل ارزشی برابر با طلا داشته است. فلفل در گذشته چنان ارزشمند بوده است كه آتیلا در میان تمام مواد و چیزهای دیگر بیش از یك تن فلفل سیاه را به عنوان هدیه ای برای شهر روم با خود برد. پزشكان رومی و یونانی از فلفل قرمز برای درمان سرماخوردگی، زكام و سوءهاضمه سود می بردند.هر سه نوع فلفل های یاد شده اثر سرخ كنندگی روی پوست بدن دارند كه موجب تسكین دردهایی چون درد مفاصل می شود. فلفل را می توان به مرهم ها افزود و از آن برای آرام كردن دردهای عصبی و درد مفاصل استفاده كرد.
فلفل ها را به صورت خام یا پخته می توان مصرف كرد و آنها را به عنوان یك چاشنی به اغلب غذاها افزود. با این حال در اینجا كاربردی ساده برای آن پیشنهاد می كنیم.
ابتدا فر را با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن كنید تا گرم شود. كره را از دقایقی قبل در دمای اتاق قرار دهید تا كمی نرم شود و سپس با چنگال هم بزنید تا خوب نرم شود. فلفل ها را كه قبلاً خوب شسته اید ریز خرد كنید، فلفل، سیر، گشنیز، رنده پوست و آب لیمو را به كره اضافه كرده و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند. این مخلوط را روی سطح خمیر بمالید و آن را در فر به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی كه خمیر پخته و طلایی شود بپزید. نان فلفلی آماده سرو است.
منبع : مجله صبح بخیر ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون