چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


خوردنی‌ها


خوردنی‌ها
نویسنده : نیدهام - کیتگلفشان - فهیمه
ویراستار : عمیق - مجید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۵/۲۴
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۶۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۳-۲۶-۷

در این کتاب مطالب و اطلاعاتی درباره مواد غذایی, انواع آن و ضرورت و چگونگی تغذیه انسان ـ به زبان ساده همراه با طرح‌های رنگی ـ برای نوجوانان فراهم آمده است .مطالب اصلی کتاب از این قرار است :علت و ضرورت خوردن غذا, عناصر و اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی, ویتامین‌ها, مواد معدنی, چرخه غذا در بدن انسان, نحوه نگهداری مواد غذایی, علت و چگونگی گرسنه شدن, خوراکی‌های مضر, راه‌ها و روش‌های تهیه خوراکی, حجم و کیفیت منابع غذایی و خوراکی‌های رایج در مناطق مختلف جهان .در پایان کتاب فهرست الفبایی واژه‌های تخصصی متن همراه با عنوان لاتین و شماره صفحه درج شده است .