یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ژاپن یک نیمه آبروداری کرد


ژاپن یک نیمه آبروداری کرد
● برزیل
۱. دیدا (سنی)
۲. سیسینیو
۳. خوآن
۴. لوسیو
۵. گیلبرتو
۶. گیلبرتو سیلوا
۷. جونینیو
۸. کاکا (زی‌روبرتو)
۹. رونالدینیو (ریکاردینیو)
۱۰. رونالدو
۱۱. روبینیو
▪ سرمربی: پریه‌را
● ژاپن
۱. کاواگوچی
۲. کاجی
۳. تسو بوئی
۴. ناکازاوا
۵. آلکس
۶. ایناموتو
۷. ناکامورا
۸. ناکاتا
۹. اوگاساوارا (کوجی ناکاتا)
۱۰. ماکی (تاکاهارا) (اوگورو)
۱۱. تامادا
▪ سرمربی: زیکو
● برزیل ۴ - ژاپن ۱
برزیل از شوک گل غافل‌گیر‌کننده ”تامادا“ بیرون آمد و با گلباران کردن نماینده آسیا به سایر رقبای خود هشدار داد. با این حال کمتر شخصی در شرق آسیا از این نتیجه احساس شرم می‌کرد به‌خصوص با توجه به آنچه چشم بادامی‌ها در بازی رفت ارائه کردند. آنها در نیمه اول ابتدا تحت فشار فراوان حریف قرار گرفتند و چنانچه کاواگوچی هنرنمائی نمی‌کرد، مطمئناً اتفاقات دیگری رقم می‌خورد. به هر حال حملات گاه و بیگاه ژاپنی‌ها در دقیقه ۳۴ نتیجه داد.
تامادا طی یک ضد حمله سریع درون محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک ضربه دیدنی ”دیدا“ را مغلوب کرد. برزیل شوک زده تنها ۱۰ دقیقه مغلوب باقی ماند و درست در زمانی‌که آسیائی‌ها در رؤیای برتری یک نیمه‌ای مقابل قهرمان جهان غوطه‌ور بودند، رونالدو با ضربه سری دیدنی برزیل را به آرامش رساند. این گل، برتری روحی درون رختکن را نیز از آن برزیل کرد. جونینیو یکی از اساتید ضربات آزاد این بار شوت قدرتمندی نواخت و به همین راحتی برتری ژاپن را از بین برد. ۷ دقیقه بعد گیلبرتو یکی از معدود بازیکنان شاغل در لیگ برزیل، گل سوم را به ثمر رساند و سرانجام ۲۰ دقیقه بعد پس از یک وقفه کوتاه‌مدت، جشنواره گل برزیل با ضربه به رونالدو به پایان رسید. او تاریخ‌ساز و برزیل پیروز شد اما ژاپن که در دقایق پایانی دست از حملات برنداشت نیز بازنده نبود.
● ایتالیا
۱. جیان لوئیجی بوفون
۲. جیانلو کازامبروتا
۳. فرانچسکو توتی
۴. نستا (ماتراتزی)
۵. فابیو کاناوارو
۶. فابیو گرسو
۷. گنارو گتوسو
۸. آندری پیرلو
۹. سیمونه پروتا
۱۰. گیلاردینو (اینزاگی)
۱۱. مائورو کامورانزی (سیمونه بارونه)
▪ سرمربی: مارچلو لیپی
● جمهوری چک
۱. پتر چک
۲. زدنیگ گریگرا
۳. دیوید روزنهال
۴. رادوسلاو کواچ (هاینز)
۵. مارک یانکولفسکی
۶. یان پولاک
۷. پوبورسکی (بری استاینر)
۸. توماس روسیچکی
۹. پاول ندود
۱۰. یاروسلا پلاسیل
۱۱. میلان باروس (دیوید یارولیم)
▪ سرمربی: کارل بروکنر
● ایتالیا ۲ - جمهوری چک صفر
ایتالیا با انجام یک بازی زیبا و هماهنگ از سد جمهوری چک، تیم دوم رنکینگ فیفا گذشت تا علاوه بر صعود، از رویاروئی زودهنگام با برزیل دوری کند. در جریان آخرین دیدار، لاجوردی‌ها در حضور ۵۰ هزار هوادار از هنگام به صدا درآمدن سوت آغاز بازی به دروازه جمهوری چک هجوم بردند با این وجود پس از ۵ دقیقه تیم شرقی بر جریان بازی تسلط پیدا کرد تا اینکه بر خلاف جریان بازی ایتالیا به گل رسید. مارکوماتراتزی که جانشین نستای مصدوم شده بود با یک ضربه سر مقتدرانه تور دروازه ”چک“ را به لرزه درآورد. آتش چک خاموش و در عوض ایتالیا دچار دگرگونی شد. تمام فعل و انفعالات تا پایان نیمه اول ثمری نداشت تا نیمه اول با همین نتیجه خاتمه یافت. در نیمه دوم ورود اینزاگی، مترادف با تحرک بیشتر خط حمله ایتالیا بود.
مهاجم میلان سرانجام در فاصله ۳ دقیقه مانده به پایان بازی از یکی از حملات پرشمار خود بهره برد و پاس مناسب هم‌تیمی‌هایش را با عبور از ”پترچک“ به گل دوم تبدیل کرد. اخراج یان پولاک در نیمه اول تمام برنامه‌های تهاجمی چک را به‌هم ریخت و آنها تا پایان بازی حرفی برای گفتن نداشتند. سوت پایان دیدار، حذف اولین برزگ جام را در پی‌ داشت. ایتالیا به مصاف استرالیا خواهد رفت و روسیچکی و یارانش آنها را پای تلویزیون تماشا خواهند کرد.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی


همچنین مشاهده کنید