سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

پیتزای جدید با میگو


پیتزای جدید با میگو
● مواد لازم
▪ ۱۱۰ گرم میگوی متوسط
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری پیازچه تازه خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری گشنیز خرد شده
▪ نصف فنجان پنیر موزارلا
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری آرد ذرت
● طرز تهیه
در صورتی که میگوها از قبل داخل فریزر قرار دارند آنها را درون کاسه ای قرار داده و کمی آب سرد روی آن ها بریزید.
پس از چند دقیقه آنها را از آب سرد خارج کرده و برای یک دقیقه درون آب جوش بیندازید تا برای یک تا دو دقیقه در آب پخته و آب پز شود.
سپس آنها را درون کاسه ای ریخته و در آن پیازچه و گشنیز خرد شده را با میزان دلخواه نمک و فلفل و آب لیمو مخلوط کرده و برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط مانده و مزه دار شوند.
کمی روغن در تابه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس آرد ذرت را به آن افزوده و برای چند دقیقه آن را حرارت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود. سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید.
به گونه ای این کار باید در تابه انجام گیرد که آرد و پنیر مانند ورقه ای درون تابه قرار گیرد. این ورقه مانند نان پیتزا برای این غذا خواهد شد. سپس مواد تهیه شده را از درون کاسه روی خمیر تهیه شده بریزید. می توانید این غذا را در کنار سالاد میل کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید