شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

لقمه های ساده و کوچک


لقمه های ساده و کوچک
● مواد لازم
▪ چهار تکه بزرگ نان تافتون
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری پونه و ریحان خشک
▪ نصف فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
▪ یک چهارم فنجان گردو خرد شده
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ دو فنجان برگ کاهو ریز شده
▪ ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا
▪ دو عدد گوجه فرنگی رسیده
● طرز تهیه
پنیر پارمسان را با برگ ریحان، گردو، پونه و ریحان خشک شده کاملاً مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون را با پنیر موزارلا، سرکه و سیر در تابه ای به آرامی تفت دهید.
سپس تکه هایی از نان تافتون را انتخاب کرده و یک لایه از مخلوط تهیه شده را به همراه کمی ریحان تازه، کاهو، گوجه فرنگی و مخلوط پنیر و گردو و سبزیجات روی نان قرار دهید.
در انتها ۱۲ عدد ساندویچ کوچک خواهید داشت.

[فتانه احدی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید