دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کباب قزل آلا


کباب قزل آلا
● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ ماهی قزل آلا ۳ عدد
▪ بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
▪ روغن زیتون ۵۰ گرم
▪ آب لیمو به مقدار كافی
▪ نمك و فلفل مقداری
● طرز تهیه:
شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم. ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقهبا حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.


همچنین مشاهده کنید