دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
ماهی سوف
● مواد لازم:
▪ یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط
▪ یکصد گرم کره یا روغن زیتون
▪ حلقه لیموترش و گوجهفرنگی به مقدار زیاد برای تزئین
▪ نصف فنجان آبلیمو تازه
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی.
● طرز تهیه:
فلسهای ماهی را میگیریم و شکمش را پاره میکنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز میشوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف مینماییم بهطوریکه بهشکل دو عدد ماهی دربیاید.
کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته میکنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰درجه سانتیگراد میگذاریم.
سپس از فر خارج میکنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو میکشیم و دوباره در فر با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه میگذاریم تا خوب پخته شود.
ماهیها را در ظرف متناسبی قرار میدهیم و با حلقههای لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین میکنیم.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران بودجه رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت دستگیری پلیس فضای مجازی سیل قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو خودرو دلار مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
تئاتر سریال دفاع مقدس تلویزیون موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر سریال پایتخت کتاب سینما قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک
اپل ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی دندانپزشکی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا ویروس