شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

ماهی قزل آلا با سس مرزه


ماهی قزل آلا با سس مرزه
▪ مواد لازم: ماهی قزل آلا: به تعداد نفرات، روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری، مرزه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری، سیر: سه حبه، پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چایخوری، پوست لیموترش ( رنده شده): یك عدد، نمك و فلفل و آب لیموی تازه: به مقدار لازم و دلخواه!
▪ شیوه پخت: شكم ماهی ها را پس از تمیز كردن و شستشو دادن، از طول آنها برش دهید، سپس به طور عرضی و مورب با یك چاقوی تیز در روی ماهی چند شكاف ایجاد كنید، در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمك، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور كامل مخلوط كنید، مواد آماده شده را درون شكم ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت ماهی را با كاغذ آلومینیوم (فویل) بپیچید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یك ورق كاغذ آلومینیوم بپوشانید و بعد از پخت ماهی، كاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت مستقیم بالای فر (گریل) آن را به صورت برشته درآورید. مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یك عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه آماده می شود.
▪ نكات تغذیه ای: این غذای كم چرب برای افراد با كلسترول و فشارخون بالا مناسب است. هچنین خوشمزه و سرشار از املاح معدنی و ویتامین هاست كه برای كودكان و سالمندان غذای سالم و مفیدی است. در ضمن افرادی كه دارای فشارخون بالا هستند، از افزودن نمك به این غذا خودداری كنند؛ چون دارای سایر طعم دهنده ها می باشد.

فریده آقازاده طارانی
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید