چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
منظور از پردایش غذائی Food processing چیست؟
پردایش غذائی یعنی هر تکنیکی که باعث تغییر وضعیت طبیعی غذا شود. پختن، منجمد کردن، پاستوریزه کردن، شور کردن، و خشک کردن از نمونههای پردایش غذائی هستند. هر نوع پردایش غذائی باعث تغییر آن ماده غذائی برای استفاده انسان میشود.
هدف از پردایش غذائی، طولانیتر کردن ماندگاری غذا، کاهش خطر مسمومیت غذائی، بهبود بافت یا طعم غذا و یا افزایش ارزش غذائی غذا است. به عنوان مثال شیر غیر پاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را افزایش میدهد. با پاستوریزه کردن شیر این خطر رفع میشود.
کنسرو کردن مواد غذائی باعث طولانیتر شدن ماندگاری آنها میگردد تا در مواقع لازم بتوان این مواد را استفاده کرد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور شورای نگهبان رهبر انقلاب قوه قضاییه قوه قضائیه صادق زیباکلام مجلس دوازدهم مجلس یازدهم
قتل پلیس شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری سیل سلامت حج تمتع
یارانه بانک مرکزی قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار ایران خودرو
فردوسی نمایشگاه کتاب همایون شجریان سحر دولتشاهی شاهنامه زبان فارسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سریال
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی رئال مادرید فولاد بازی
هوش مصنوعی گوگل همراه اول موبایل دوربین تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری دبی ایلان ماسک
زوال عقل پنیر خواب ویتامین کودک واکسن سلامت روان بارداری