شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
یک سوپ خوشمزه
مدت زمان آمادهسازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت بنیامین نتانیاهو انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی مترو شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
تورم خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت