یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

توطئه‌ای شوم علیه زن مسلمان


توطئه‌ای شوم علیه زن مسلمان
زن در دین مقدس اسلام ارج نهاده شده است و مقام و منزلت والایی دارد، این ادعا با توجه به متن دین مقدس ، کتاب مقدس ، رفتارهای پیامبر گرامی اسلام قابل اثبات است.
حضرت پیامبر (ص) همسر خود و دختر خود را ارج نهاد ، زنده به گور کردن دختران را محکوم و ریشه کن نمود ، زن را که چه در عرب جاهلی و چه در سایر ملل تبدیل به برده گشته و هویتش نابود شده بود را اعاده هیثیت نمود.
علی ای حال مقام زن علی الخصوص زن مسلمان برای همه ما معلوم و آشکار است، پس از انقلاب شکوهمند اسلامی که ایران از سیطره امپریالیسم و رژیم سرمایه داری رهید ، زنان ما که دوشادوش مردان به مبارزه با رژیم دیکتاتور پرداخته بودند وارد صحنه های مختلف من جمله سیاست ، اقتصاد ، ورزش ، آموزش و پرورش و .... شدند، نکته مورد توجه این است که زنان ما با خفظ حجاب ، متانت و پاکدامنی خود به همه این قلل رفیع رسیدند و کماکان هم ادامه دارد. چه بسیار مسولین مملکتی ، نمایندگان مجلس ، معلمان آموزش و پرورش ، وکیلان مدافع ، اساتید برجسته دانشگاهی و ... که زن هستند و بدون محدودیت و به نحو احسنت مشغول فعالیتهای خویش می باشند.
حضرت امام خمینی (ره) با این فرمایش خویش در مقام زن، که "مرد از دامن زن به معراج می رود" کرامت زنان را به حد اعلی رساند.
اما زنان مسلمان بویژه زنان ایرانی که با حفظ سنگر خود وارد عرصه های گسترده ای شده و سرافراز بیرون آمده اند اکنون در سراسر جهان تبدیل به اسوه هایی والا مقام گردیده اند، این امر چون خواری سخت و گران، بر چشم امپریالیسم جهانی و نظام سرمایه داری که مکتبش بر استعمار زنان استوار است ، نشسته است ، لذا این گرگ سیرتان با تمام قوی درصددند تا با هجمه ای بزرگ علیه زنان پاکدامن ما ، موفقیت های آنان را نابود ساخته و هویتشان را زیر سوال برند ، در این مقاله به کیفیت این توطئه شوم علیه زنانمان می پردازیم، امیداست که مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد و امیدوارم که نقص و کوتاهی در کلامم را با دقت ، توجه و فهم بالای خویش جبران نمایید.
● مقام زن از دیدگاه قرآن کریم:
اصول اسلام از زنان می‌خواهد نجیبانه لباس بپوشند اما تقاضای هیچ نوع پوشش مشخصی نمی‌کند. این ادعا که اگر زنی خود را نپوشاند مسوول هر اتفاقی است که بر او می‌افتد، دور از منطق است. در واقع برقع یا حجاب تمام‌پوش بیشتر از سنن قبیله‌ای می‌آید. در گذشته سنتی، بسیاری از زنان از خانه بیرون نمی‌آمدند مگر برای شرکت در عروسی و تشییع‌جنازه اقوام و در آن هنگام هم خود را از سر تا پا می‌پوشاندند. این از هنجارهای آن زمان و آن منطقه است اما به هیچ وجه از اصول اسلام نیست. در قرآن هیچ آیه‌ای پیدا نمی‌کنید که بگوید جایگاه زن در زمان پیامبر اینگونه بوده است. در واقع اطلاعات تاریخی ما و هر اطلاعی که از خانواده پیامبر داریم خبر از نظامی اجتماعی می‌دهد که دقیقا در مقابل دیدگاه سنت‌گرایان به زن است.
در رابطه با دستورات مربوط به پوشش زنان در قرآن دو آیه هست که معمولا در حمایت از پوشش زنان مطرح می‌شود. علما هنگام تقاضای سر کردن حجاب از زنان از این دو آیه استفاده می‌کنند. وقتی پیامبر به مدینه رفت و اولین دولت اسلامی تاسیس شد، ساکنان شهر همیشه به خانه او سر می‌زدند. این قطعه از قرآن در آن زمان نازل شد:
«ای پیغمبر با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند، که این کار برای اینکه آنها شناخته شوند تا از تعرض و جسارت آزار نکشند، بسیار نزدیک‌تر است و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.» (سوره احزاب، آیه ۵۹).
این قطعه از قرآن مستقیما خطاب به خانواده پیامبر است. در مقابل آیه‌هایی از قرآن که خطاب به تمام زنان است بدون محدودیت خطاب به تمام زنان صحبت می‌کند.
هنگام کودکی من، مردم در بخش‌هایی از کشورم به قدری فقیر بودند که از پس خرید لباس برنمی‌آمدند. کودکان کوچک لخت و عور در روستاها می‌دویدند. بزرگسالان اغلب تکه لباس کوچکی دور بدن‌شان پیچیده بودند. فقر هنوز رایج است و مردم در بخش‌هایی از جهان اغلب از پس خرج لباس و کفش برنمی‌آیند و با پشت برهنه سر می‌کنند. می‌توانیم حدس بزنیم که ۵۰۰ سال قبل لباس، یا قابلیت خرید لباس، چقدر کمتر بوده. خوانش من از آیه زیر در این شرایط اجتماعی است: «مردان مؤمن را بگو تا چشم‌ها بپوشند و فروج و اندامشان را محفوظ دارند که این بر پاکیزگی آنان اصلح است، و البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است. و زنان مؤمن را بگو تا چشم‌ها بپوشند و فروج و اندامشان را محفوظ دارند » (سوره نور، آیه ۳۰ و ۳۱». ( این آیه به روشنی حاوی مساوات جنسی است و تبعیضی بین مرد و زن قائل نمی‌شود. البته آیه خواستار لباس مناسب می‌شود اما برای هر دو جنس.
در اواخر دهه ۱۹۵۰ و اوایل دهه ۱۹۶۰ که کودک بودم و در روستایمان در لارکانا زندگی می‌کردم، زنان خانواده‌ هیچ وقت از خانه بیرون نمی‌رفتند. مغازه‌داران و بقیه دنیا نزد ما می‌آمدند. به سن بلوغ که رسیدم مادرم از من خواست برقع بپوشم. ناگهان جهان پیش چشمم تیره شد. زیر تنگای برقع گرمم می‌شد و نفس کشیدن سخت بود. پدرم نگاهی به من انداخت و گفت: «دختر من مجبور نیست برقع تن کند.» مادرم تصمیم گرفت که اگر من قرار نیست برقع تمام‌پوش تن کنم، او هم چنین نخواهد کرد. اینگونه از این سنت رها شدیم. جمله معروفی از رسول‌الله نقل می‌کنند که «بهترین حجاب، حجاب چشم است.» یعنی مردان باید خداترس باشند و با احترام به زنان نگاه کنند.
برابری زنان در اسلام تنها از لحاظ حقوق سیاسی و اجتماعی نیست که در حقوق مذهبی نیز هست. قرآن می‌گوید: «همانا کلیه مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان با ایمان و مردان و زنان اهل طاعت و عبادت و مردان و زنان راستگوی و مردان و زنان صابر و مردان و زنان خدا ترس خاشع و مردان و زنان خیرخواه مسکین‌نواز و مردان و زنان روزه‌دار و مردان و زنان با حفاظ خوددار از تمایلات حرام و مردان و زنانی که یاد خدا بسیار کنند، بر همه آنها خدا مغفرت و پاداشی بزرگ مهیا ساخته است». (سوره احزاب، آیه ۳۵)
زنان می‌توانند مثل مردان کیفیت‌های مذهبی مثبت داشته باشند. قرآن با ایراد ۱۰ مثال بر این نکته تاکید می‌کند. بی‌شک در تمام مذاهب از این خبرها نبود، به‌خصوص در زمان نزول قرآن، اما در اسلام تمایزی بین دو جنس نیست. در واقع بسیار قابل توجه است که در شرایط اجتماعی عربستان قرن هفتم، اسلام مشوق برابری جنسیتی در مذهب است که قرن‌ها طول کشید تا به بقیه جهان برسد. اما، متاسفانه برای من، پیغام رهایی زنان که اسلام پراکند امروز در کشورهای مسلمان پیدا نمی‌شود. در عوض سنن قبیله‌ای و ارزش‌های فرودستی که نظام‌های خودکامه پراکنده‌اند زنان را از حق اسلامی‌شان برای برابری جنسیتی محروم کرده است. یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های زیارت مذهبی (حج و عمره) طواف نام دارد؛‌ یعنی هفت بار دور زدن کعبه. و از روز تولد اسلام تا همین امروز، میلیون‌ها نفری که کعبه را دور می‌زنند، مردان و زنانی در کنار هم هستند، در کنار هم و برابر نزد الله. خبری از جدایی نیست؛ خبری از بالادستی و پایین‌دستی نیست. این برابری است.
قرآن پیش‌تر می‌رود و به زنان حق مالکیت اعطا می‌کند: «که هر یک از مرد و زن از آنچه اکتساب کنند بهره‌مند شوند». (سوره نسا، آیه ۳۲). زنان می‌توانند پول کسب کنند و آنچه اکتساب می‌کنند متعلق به خودشان است. این به آنها امکان استقلالی می‌دهد که در قرن بیست و یکم در بسیاری نقاط جهان موجود نیست. و کلام‌الله، کلمات الله که به پیامبر(ص) نازل شده‌اند، پیگیرانه گوشه سخن را می‌گیرد و بر برابری جنسیتی تاکید می‌کند. از نظر سبکی و دستور زبانی کافی بود قرآن بگوید «همه» یا «تمام مردم» صاحب آنچه اکتساب می‌کنند، هستند. اما عامدانه و برای تاکید به برابری جنسیتی اشاره می‌کند و همین سخن را برای مردان و زنان تکرار می‌کند تا روشن سازد که اشتباهی صورت نمی‌گیرد و نه تنها زنان و مردان برابر هستند که زنان به همان اندازه می‌توانند کار کنند و دستمزد بگیرند. در اسلام جایگاه زن همیشه لزوما در خانه نیست. در مورد همسر پیامبر که تاجر موفقی بود، اینگونه نبود و در مورد من هم نیست چون از روزی که از دانشگاه بیرون آمدم، کار کردم.
● مقایسه مقام زن در اسلام با ادیان دیگر:
در روایات اسلامی درباره جایگاه و مقام زن به زیبایی نگریسته شده است . دراسلام شما باید زن را با چشم یک انسان والا نگاه کنید، تا معلوم بشود که تکامل و حق و آزادی او چیست؟ زن را به عنوان یک موجودی که می‏تواند مایه‏ای برای اصلاح جامعه یا پرورش انسان‏های والا بشود نگاه کنید تا معلوم بشود که زن کیست و آزادی او چگونه است، زن را به چشم آن عنصر اصلی تشکیل خانواده در نظر بگیرید. اگرچه از مرد و زن تشکیل می‏شود و هردو در تشکیل و موجودیت خانواده مؤثرند. اما آسایش فضای خانواده و آرامش سکوتی که در فضای خانواده است به برکت زن و طبیعت زنانه است. با این چشم به زن نگاه کنید تا معلوم بشود که زن چگونه کمال پیدا می‏کند و حقوق زن چیست؟برخی از روایات مربوط به جایگاه زن در اسلام به این شرحند:
ـ معانی الاخبار ۱۴۴:
امام صادق علیه السلام : برای زن ارزش و بهایی نمی توان تعیین کرد .نه برای خوب آن ها و نه برای بدشان . زن خوب ارزشش طلا و نقره نیست بلکه از طلا و نقره هم ارزشمند تر است ، زن بد ارزشش خاک نیست بلکه خاک هم از او ارزشمند تر است .
ـ کنز العمال حدیث ۴۴۹۴۳:
پیامبر اکرم( ص) : زنان را گرامی نمی دارد مگر شخص کریم و آنان را سبک نمی شمارد مگر شخص فرومایه.
ـ بحار الانوار ۵/۷۴:
امام سجاد علیه السلام : حق زن این است که بدانی خداوند عز وجل او را مایه آرامش و انس تو قرار داده است و بدانی که این نعمتی است که خدا به تو داده است؛ پس او را گرامی داری و با وی نرمی کنی .
ـ بحار الانوار ۱۰۳/۲۵۳:
پیامبر خدا( ص) : جبرئیل پیوسته مرا درباره زنان سفارش می کرد تا جایی که گمان بردم طلاق او جایز نیست مگر در صورت ثابت شدن فحشا .
ـ کنز العمال ۲۴۴۱۰:
رسول خدا( ص) : مومن بعد از تقوای خدای عز و جل بهره ای بهتر از زن شایسته نبرده است .
ـ بحار الانوار ۱۰۳/۲۱۷ :
امام باقر علیه السلام : بنده مومن سودی بهتر از همسر شایسته به چنگ نیاورده است .
ـ وسائل الشیعه ۱۴/ ۱۱۶:
رسول خدا( ص) : ...مردی که زن خود را بیازارد و به او ستم کند خداوند نه نماز او را قبول می کند و نه کار نیکش را هر چند همه عمر روزه بگیرد .
ـ نهج البلاغه نامه ۳۱:
امام علی علیه السلام : به زن کاری که از حد و توانش فراتر است مسپار . زیرا زن گل است نه کار گزار .
ـ کنز العمال ۴۵۴۳۹:
رسول خدا( ص) : بهشت زیر پای مادران است .
ـ بحار الانوار ۶/۷۴:
امام سجاد علیه السلام :اما حق مادرت بر تو این است که بدانی او تو را در جایی حمل کرده است که هیچ کس دیگری را حمل نمی کند .و از میوه دلش آن به تو داد که احدی به دیگری نمی دهد . و تو را با تمام اعضایش حفظ کرد و اهمیتی نمی داد که خود گرسنه باشد اما تو سیر باشی . و خود تشنه باشد اما تو را سیراب کند . و خود برهنه باشد اما تو را بپوشاند . و خود در زیر آفتاب باشد اما تو را سایه افکند . و به خاطر تو خواب را بر خود حرام کند و از گرما و سرما نگاهت دارد تا تو را داشته باشد و از دست ندهد . بنا براین تو جز با کمک و توفیق الهی از پس قدردانی او بر نمی آیی .
● اما درباره مقام زن در سایر ادیان :
▪ مطالبی از انجیل:
انجیل بر سلطه مرد بر زن و تقویت تمامی قیود بر دست و پای زن اصرار می ورزد. برای مثال "پطر" حواری عیسی، به برده ها می گوید که تابع صاحبانشان باشند، و زنان تابع شوهرانشان، و مردم بطور کلی تابع قدرت حاکمه زمینی. نامه های "پل" یکی دیگر از حواریون مسیح پر است از چنین رهنمودهایی. "پل" حواری اصرار می کند که زنان بایستی در سکوت و تابعیت کامل از مردان بیاموزند، و نباید اقتدار مردان را مخدوش سازند. بعد از همه اینها، پل میگوید، آدم اول بوجود آمد و سپس حوا، بعلاوه این حوا بود که آدم را به دردسر انداخت. با تمام اینها برای زنان هنوز "امیدی" هست: "اگر زن در ایمان و خیرات دادن و پاکی و متانت باقی بماند، بوسیله شرکت در امر نگهداری از بچه نجات می یابد"
▪ مطالبی از تورات:
« به بردگان، همسران، منازل و حیوانات کارکن همسایه ات چشم طمع ندوز»
این اوج احترامی است که یهودیت برای زن قائل بوده، و حداکثر او را تا سطح حیوانات کارکن و بردگان و منازل "ارتقاء" مقام داده است. در تمام تورات مرد، بمثابه مالک زن معرفی میشود، و زن بلحاظ حقوق، اجتماعی دارای حقوقی هم طراز بردگان است ،حال راحت تر می شود قضاوت کرد که کدام دین به زن اهمیت می دهد؟
● بررسی اوضاع زنان در غرب (نظام های سرمایه داری):
همه ما عموما به ویژگی های نظام سرمایه داری آشنا هستیم چراکه سالهای سال ، خون ما را مکیده و در شیشه کرده است و با هزاران تلاش و سختی و تقدیم شهدای بسیار بالاخره توانستیم این نظام تحمیلی را بشکنیم و طعم خوش آزادی را بچشیم.
زن در مکتب امپریالیسم به مثابه یک کالا و جنس نگریسته می شود ، کالایی که زنده بودنش متکی بر مصرف کنندگی اش است، یعنی زنها وسیله ای برای پیشبرد اهداف پلید سرمایه داران می باشند ، طبق تعالیم و تحرکات خاص خود و تبلیغات روانی شدید مبنی بر آزادی زنان ، حق و حقوق مساوی زنان و .... عملا زنان را در اروپا یا سایر ممالک غربی تبدیل به فاحشه هایی کرده اند تا بوسیله انها افکار و توجهات مردم خویش علی الخصوص جوانان را منحرف ساخته و به نوعی انها را مشغول هوس بازی ؛ ولنگاری ، ولگردی و ... نمیایند و خود براحتی به ادامه حکومت سلطه خویش بپردازند آنهم با تکیه بر شعارهای پوچی بنام دموکراسی و امثالهم.
در همه فیلم های هالیوودی اگرکه زنی شرکت داشته باشد، بدون استثنا در متن فیلم سناریوی تجاوز جنسی به وی نگاشته شده است ، یعنی زنان را نه بخاطر هنرشان بلکه بخاطر جذب مخاطب و برقراری روابط نامشروع در فیلم بکار گرفته اند.
در زمان حیات شوروی سابق و حیات سیاسی نظام سوسیالیسی ، یکی از مهمترین ایرادهایی که غرب بر این نظام می گرفت بر این پایه بود که شما بر اساس مرام اشتراکی خود زنان را نیز جزء اموال اشتراکی به حساب خواهید آورد اما آنچه که مسلم است و دیده می شود اینست که عملا نظام حاکم بر غرب خود پیش قراول این امر بوده است ، وجود خانه های بیشمار فساد ، روابط جنسی نامشروع حتی در سطح مدارس ، وجود مکانهای تجمع افراد لاابالی و تصاویر زنان عریان که در ابعاد بزرگی چاپ شده و در همه جا به نمایش گذاشته می شود ، دلیلی واضح بر این ادعاست. غرب خود زن را به اشتراک گذارده و تبدیل به فاحشه نموده است ، مقام زن در مسلک آنها همین است و بس. زن خوبست اگر مصرف کننده باشد ، اگر جذاب باشد ، اگر خودفروش باشد یا به اصطلاح آزاد باشد و .... زن بد است ، امل است ، اگر که پاکدامن باشد ، اگرکه مومن باشد ، اگرکه وفادار به حریم خانه و خانواده باشد ، اگرکه محجبه باشد و بسیاری موارد دیگر که از حوصله بحث خارج است.
● توطئه ای شوم علیه زنان مسلمان:
آنچه که سردمداران غرب را نگران و آشفته کرده است ، همین موفقیت و کامیابی های زنان مسلمان زیر لوای اسلام ، با حفظ کرامت ، متانت ، پاکدامنی و ... می باشد، لذا با تمام قوی درصدد هستند تا زنان مسلمان ما را به نحوی به سمت گمراهی بکشانند و از اموزه های دینی دور کنند.
یکی از مهمترین ابزارهایی که در دست داشته و به وفور از آن استفاده می کنند ، دستگاههای عظیم تبلیغاتیشان است که مردم ما را مورد بمباران شدید تبلیغاتی قرار داده اند.
زیر لوای آزادی زن ، برابری بین مردان و زنان، دفاع از حقوق زنان مسلمان و .... قصد در عملی کردن توطئه شوم خود دارند.
اینان در این هجمه تبلیغاتی به رهبری خصوصا" هالیوود ، اصرار دارند تا زن غربی را به زنان مسلمان معرفی کنند، اما جالب اینجاست که اینان چطور یکطرفه و گمراه کننده دست به این کار زده اند.
در اکثر فیلم های هالیوودی که مثلا دانشگاههای غرب را نشان می دهد ، اغلب دانشجویان را کاملا آزاد و سرخوش معرفی می کند ، زنان و دختران بصورت نیمه عریان در دانشگاه پرسه می زنند ، بجای درس خواندن مشغول خوش گذرانی و عیش و نوش هستند ، شبها وقت خود را در مکانهای تفریحی نامناسب گذرانده و با هرکسی که دوست دارند رابطه جنسی برقرار می کنند، مسولین دانشگاه و حتی پدر و مادرشان نیز مشوق ایشان هستند ، زنان و دختران این دانشگاه اساتید را به سخره گرفته و در محیط دانشگاهشان جز درس و مشق هر چیزی قابل رویت است، اغلب زنان و مزدان در دانشگاه مست و درحال نوشیدنیهای الکلی هستند ، این تصویری است که جامعه غربی از زنان خود به زنان مسلمان نشان می دهد، اما سوال اینجاست که اگر وقت این دانشجویان بدین ترتیب تلف می شود پس این همه پیشرفتهای علمی غرب از کجا نشعت گرفته است؟ چرا برای یکبار هم که شده کتابخانه داشنگاه را که معمولا مملو از دانشجویان دختر است را نشان نمی دهند؟ چرا اشاره ای به پایان نامه ها و تالیفات زنان و دختران نمی کنند؟ دلیلش اینست که اینها می خواهند تا زنان مسلمان از چنین تصاویری خیالی الگوبرداری کنند ، خواننده های مشهور زن غربی را به نماش زنان مسلمان قرار می دهند ، تا آنها بعنوان الگویی برای زنان مسلمان تبدیل شده و مورد الگو برداری قرار گیرند ، چرا زنان موفقشان را در عرصه های مختلف نظیر سیاست ، دانش ، ورزش ، اقتصاد و .... نشان زنان ما نمی دهند؟ چرا شخصیتهای بزرگ علمی زن غربی را معرفی نمی کنند؟ زنانی مثل مادام کوری، لیزه میتنر(مادر انرژی اتمی) و بسیاری موارد دیگر.
چرا وقتی صحبت از آزادی زنان می شود، فورا" به حجاب زنان حمله می کنند ؟ چرا وقتی صحبت از کرامت زن می شود ، فورا" پاکدامنی زنان ما را نشانه می روند؟
همه این موارد بدین سبب است تا زنان مسلمان را با همین هجمه های تبلیغاتی دروغین تبدیل به انسانهایی مصرف گرا نموده و برای بازارهای خود مشتری دست و پا کنند ، چرا اینان لوازم آرایشی را با قیمتی بسیار نازل روانه مشرق زمین می کنند؟ چرا در فیلم های خود زنان را اغلب نیمه عریان نشان می دهند؟
باید آگاه بود و اندیشه کرد ، باید دانست که اینها ماری زهراگین در لباسی خوش آب و رنگ هستند و خواهان پوساندن ریشه های عفت در زنان مسلمان می باشند ، چرا غرب انواع مدلهای لباس را با قیمت اندک روانه مظرق زمین می کند؟ اگر اینها طرفدار حقوق زنان هستند ، چرا برای زنان کتاب های علمی ، پروژه های تخصصی و امثالهم را نمی فرستند.
عفت و پاکدامنی زنان ما خواری بر چشم اینهاست، اینها می خواهند به ما القی کنند که مهمترین دلیل عقب ماندگی شما همین حجاب است؟ همین دین است، همین عفتتان است؛ اگر اینها را کنار بگذارید ، پیشرفت خواهید کرد، صنعتی خواهید شد ، نمونه اش را ما ایرانیها به عینه دیده ایم ، به رضاخان چنین القایی کردند و او حجاب را در ایران ممنوع اعلام کرد و ما دیدیم که چطور این عمل موجب پیشرفت ما شد!!!؟؟؟
هدف اینها دور کردن زنان ما از سنگر خود یعنی عفت ، حجاب و .... است ، اینها قصد دارند تا دختران معصوم ما را به فساد و تباهی بکشانند و بدین سان استعمار خویش را مجددا از سر گیرند، بلی اینها تجربه این کار را در گذشته دارند ، اندولس این پیکره اسلامی را آنها فقط با فرستادن زنان فاحشه و گسترش بی بندوباری توانستند بازپس گیرند.
اکنون جوانان عرب را ببینید ، زنان و دختران عرب را ببینید ، چقدر عوض شده اند ، دیگر به مسئله فلسطین حتی فکر هم نمی کنند، به وابستگی بی چون چرای کشورشان به غرب نمی اندیشند، برای اینکه فرصت اندیشیدن ندارند، برای اینکه همه توان و انرژی آنها صرف مسائل دیگر و لاابالی گری می شود.
مطمئنا" زنان و دختران ایرانی ما در سطح فهم و هوشی بسیار بالایی نسبت به سایرین قرار دارند و امیداست که با هوشیاری تمام در مقابل این توطئه شوم امپریالیسم خواهند ایستاد و هرگز قرآن و اسلام تخطی نخواهند کرد ، ما مردان ایرانی به عفت ، پاکدامنی ، حجاب ، متانت و شرف زنان و دخترانمان به خود می بالیم و وجود آنها را هدیه ای بزرگ از طرف خداوند تبارک و تعالی می دانیم، بواسطه این اعمال زنان و دخترانمان عزت و شرف یافته ایم و در میان ملل جهان به ابروی خود و خانواده خود افتخار می کنیم که مهم را مدیون بانوان ایرانی هستیم.
محمد شهرتی فر
منابع مورد استفاده:
۱) کتب : بحار الانوار - نهج البلاغه - کنز العمال - معانی الاخبار – وسائل الشیعه
۲) آخرین کتاب بی‌نظیر بوتو، سیاستمدار فقید پاکستانی با عنوان «آشتی: اسلام، دموکراسی و غرب» است
۳) قرآن کریم
۴) کتب انجیل و تورات
۵) سایت فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان
۶) بیانات معلم شهید ، دکتر مطهری
پی نوشت:
۱ـ آنچه در این قسمت می خوانید بخشی از آخرین کتاب بی‌نظیر بوتو، سیاستمدار فقید پاکستانی با عنوان «آشتی: اسلام، دموکراسی و غرب» است ، ترجمه‌های قرآنی این بخش از آقای الهی قمشه‌ای می باشد.بدیل تشریح بسیار عالی این مسئله توسط خانم بی نظیر بوتو که با حفظ حجاب و متانت اسلامی خود را فدای آزادی اسلامی کشورش کرد ، از این مطلب استفاده نمودم.
۲ـ البته نباید فراموش کرد همه ادیان الهی دست به تکریم مقام زن زده اند اما متاسفانه برخی تحریف هایی که در ادیان گذشته صورت پذیرفته باعث این تناقض های بزرگ گردیده است وگرنه همه ادیان الهی در طول و تایید هم هستند.
۳ـ مجموعه فیلم های "آمریکن پای" از این گروه فیلم ها می باشند.
۴ـ درصورتیکه اگر نظام واقعا" آزاد است ، هر کسی به دلخواه خویش می تواند محجبه باشد اما اینها قانونی بر علیه حجاب در پارلمان تصویب کرده و ان را قدغن کرده اند. جالب است که یکی از شرایط پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا همین ممنوعیت حجاب در ترکیه است.


همچنین مشاهده کنید