جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی با مایکروفر


تخم مرغ  :  ۴ عدد
کره  :  ۱۰۰ گرم
شکر  :  ۱۳۰ گرم
آرد سفید  :  ۱۱۰ گرم
کاکائو  :  ۲ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  :  ۰.۱۵ لیتر
بکین پودر  :  ۱ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۱ قاشق سوپخوری


تخم مرغ‌ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر (بشر) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمائید. سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه:
بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.