جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی بادامی


شیرینی بادامی
مواد لازم:
سه عدد سفیده تخم مرغ
۱۷۵ گرم پودر قند
۲۲۵ گرم بادام پرك یا خلال بادام
چند قطره اسانس بادام (در صورت تمایل)
۵۰ گرم شكلات ساده ذوب شده
سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی می‌زنیم تا سفت و سفید شوند سپس در حالی كه به هم زدن ادامه می‌دهیم پودر قند را به تدریج اضافه می‌كنیم تا مایه غلیظ و براق شود. بادام ها و اسانس بادام را اضافه كرده مخلوط می‌كنیم.توده های كوچكی از مایه را با قاشق بر روی سینی فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می‌دهیم شیرینی‌ها را به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم سپس از فر خارج كرده پس از سرد شدن از سینی جدا می‌كنیم، شكلات ذوب شده را در یك قیف خامه با سر گرد باریك ریخته و شیرینی‌ها را با خطوط شكلاتی تزئین می‌كنیم.
منبع : روزنامه شرق