شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
بررسی مکانیسم چند ماده ضد قارچ در نهاده های تغذیه ای طیور
استفاده از اسیدهای ارگانیک و پروپیونات آمونیوم از ترکیبات رایج در کنترل رشد قارچ و کپک در مواد اولیه خوراک و جیره غذایی دام و طیور می باشد. مکانیسم عمل این دو ماده در ذیل اشاره شده است :
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت بنیامین نتانیاهو انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی مترو شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
تورم خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت