یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تهیه چای داروئی


یكی از روش‏های تهیه چای داروئی جوشاندن است. جوشانده معمولا از قسمت‏های چوبی، ریشه و پوست گیاه تهیه می‏شود. روش تهیه بدین ترتیب است كه مقادیر تجویز شده از هر گیاه را در یك ظرف مناسب ریخته و حدود ۲۰۰میلی‌لیتر آب داغ به آن افزوده می‏شود و سپس برای مدت ۳۰دقیقه بر روی شعله كم، داغ نگه داشته می‏شود. آنگاه توسط یك صافی تفاله گیاهی از جوشانده جدا می‏گردد. خیساندن روش دیگر تهیه چای داروئی است. در برخی موارد محدود (مثل برگ‏های انگور خرس، ریشه ختمی، گیاه دارواش، برگ‏های سنا) عصاره‏ها در دمای اتاق تهیه می‏شوند. روش تهیه بدین ترتیب است كه گیاه خرد شده را در آب سرد و یا آب جوشیده سرد شده به مدت ۸ساعت خیسانده و گاهی مخلوط به هم زده می‏شود و سپس صاف می‏گردد. عصاره به دست آمده را باید قبل از مصرف جوشاند تا میكروب‌های رشد كرده احتمالی كشته شوند.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید