یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
عطر بابونه، به سوی تندرستی
بابونه:نامهای دیگـــر آن عبارتند از: بابونج، اتثمیر، باوینه، بابونه رومی، بابونـه شیرازی، تفاح الارض و...
● طبع: از نظر طب سنتی طبع این گیاه گرم و خشک است.
● خواص: بابونه دارای خواص بیشمــــاری است که در اینجا به ذکر تعدادی از آنها میپردازیم.
ـ بابونه خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد. مصرف آن باعث ازدیاد گلبولهای سفید در بدن میشود. استفاده از چای آن، خستگی را از بدن رفع میکند.
ـ بخور بابونه، باعث شادابی، طراوت و زیبایی پوست میشود.
ـ مصرف بابونه در درمان ناراحتیهای کلیه، سختادراری، ورم کلیه، سنگ کلیه و همچنین ناراحتیهای کبدی موثر است.
ـ بابونه خاصیت شیرافزایی دارد و مربای گل بابونه در رفع گلودرد موثر است.
ـ دمکرده بابونه درمان زخممعده، سوءهاضمه و نفخ است.
ـ شستن مو با جوشانده گل بابونه باعث تقویت مو میشود.
ـ مصرف بابونه به همراه اسطوخدوس، دافع سودا و بلغم است.
ـ به جهت درمان بیخوابی میتوان از دمکرده بابونه استفاده کرد.
ـ استفاده از بابونه (به صورت خوراکی) درمانکننده آماس ریوی و تنگی نفس است.
ـ از بابونه میتوان به صورت بخور جهت ضدعفونی محیط استفاده کرد.
ـ شستن چشم با دمکرده بابونه، قرمزی چشم را رفع میکند.
ـ خیسانده بابونه به صورت تونیک تنگکننده منافذ پوست است.
ـ مصرف بابونه به هنگام درد، مسکن خوبی محسوب میشود.
ـ و بالاخره استفاده از بابونه، در درمان ورم طحال، ناراحتیهای اعصاب، یبوست، انگل و ناراحتیهای مقری بسیار مفید است.
● موارد منع مصرف بابونه عبارتند از:
۱) افرادی که دچار ناراحتی پروستات هستند بایستی در مصرف آن افراط نکنند.
۲) مصرف بابونه برای خانمهای باردار مضر است.
۳) زیادهروی در مصرف بابونه برای اشخاصی که دچار ناراحتی قلبی و فلج عضلات هستند توصیه نمی شود.
۴) افرادی که دچار فشارخون بالا هستند نبایستی از آن مصرف کنند.
۵) و بالاخره بابونه ناسازگار با گردو، پسته و مواد «تانندار» است.
● چای بابونه:
▪ مواد لازم:
ـ یک قاشق غذاخوری پر بابونه تازه یا خشک
ـ یک تکه نبات
ـ ۲ لیوان آب سرد
● طرز تهیه:
بابونه را در ظرف در داری ریخته و نبات و آب را به آن میافزاییم.
از زمانی که آب جوش آمد، شعله گاز را کم میکنید و با حرارت ملایم حدود ۳ تا ۵ دقیقه میگذارید دم بکشد. سپس شعله را خاموش کرده وقتی کمی خنک شد آن را از صافی رد کرده و آرامآرام میل میکنید.
تذکر: چای بابونه بایستی تازه به تازه مصرف شود. در صورتی که پس از دم کردن چند ساعت بگذرد مزه آن تلخ میشود.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور شورای نگهبان رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات نفت
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر استقلال هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
رشد شفق قطبی ایلان ماسک طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
مغز استرس فشار خون بارداری شیر زایمان سرماخوردگی