دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


هنر آشپزی: غذاهای ایرانی, خارجی


هنر آشپزی: غذاهای ایرانی, خارجی
نویسنده : فرمند - رضوان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۲۰
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۹۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/آ۱ف۴
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۶۶-۳۶-۶