یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج با گوشت
برنج :  ۱۰۰۰ گرم
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم گوشت بره را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات گوشت بره را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آبگوشت را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم گوشت بره را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات گوشت بره را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آبگوشت را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل