دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی فندق


شیرینی فندق
●مــــــواد لازم :
▪مغز فندق بو داده بدون نمك :: ۲۵۰ گرم
▪مغز بادام بو داده بدون نمك :: ۱۵۰ گرم
▪آرد سفید :: ۵۰۰ گرم
▪خاكه قند :: ۵۰۰ گرم
▪هل كوبیده نرم :: یك قاشق سوپخوری
▪روغن :: ۳۵۰ گرم
●طـــــــرز تهیه :
بادام و فندق را چرخ می كنیم آرد را با روغن سرخ كرده بحدی كه كمی طلائی شود . بعد بادام و فندق و هل را اضافه می نمائیم . باز هم كمی سرخ می كنیم و از روی آتش برمی داریم كمی كه سرخ شد خاكه قند را ریخته و هم می زنیم رویش را با پشت قاشق صاف می كنیم كمی پسته چرخ كرده روی آن می پاشیم ومی گذاریم كاملا سرد شود بعد لوزی یا چهار گوش میبریم وكمی هم خاكه قند روی آن می پاشیم و در ظرف می چینیم .


همچنین مشاهده کنید