دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
شیرینی فندق
●مــــــواد لازم :
▪مغز فندق بو داده بدون نمك :: ۲۵۰ گرم
▪مغز بادام بو داده بدون نمك :: ۱۵۰ گرم
▪آرد سفید :: ۵۰۰ گرم
▪خاكه قند :: ۵۰۰ گرم
▪هل كوبیده نرم :: یك قاشق سوپخوری
▪روغن :: ۳۵۰ گرم
●طـــــــرز تهیه :
بادام و فندق را چرخ می كنیم آرد را با روغن سرخ كرده بحدی كه كمی طلائی شود . بعد بادام و فندق و هل را اضافه می نمائیم . باز هم كمی سرخ می كنیم و از روی آتش برمی داریم كمی كه سرخ شد خاكه قند را ریخته و هم می زنیم رویش را با پشت قاشق صاف می كنیم كمی پسته چرخ كرده روی آن می پاشیم ومی گذاریم كاملا سرد شود بعد لوزی یا چهار گوش میبریم وكمی هم خاكه قند روی آن می پاشیم و در ظرف می چینیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی