شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
املت با طعم ماهی
اگر دیر به خانه رسیدهاید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراریبودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخممرغهای موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخممرغ زدهشده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجهفرنگی رندهشده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریزشده: یک چهارم لیوان
▪ تنماهی بدونروغن: یک قوطی ریزشده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیدهشده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲) تخممرغ زدهشده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم میزنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات حجاب عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی