جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی گوشت


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۲۳
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۴۷۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۵۸۸۴-۰۰-۴
شماره کنگره : ۸۵۱۲۳۰۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۹
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : ترجمه
نویسنده : دیویس - اندرو
مترجم : اعلمی - مهران
مترجم : خامسان - علی
نویسنده : جورج‌بورد - رونالد

در این کتاب گروه‌های اصلی کپک‌ها، مخمرها و باکتری‌هایی که می‌توانند روی گوشت رشد و آن را فاسد کنند بررسی شده است. افزون بر آن واکنش‌های متقابل بین میکروارگانیسم‌ها و طیف وسیعی از ترکیبات شیمیایی گوشت تشریح گردیده است. کتاب این مباحث را شامل می‌شود: ویژگی‌های فیزیولوژیکی باکتری‌های گرم منفی، باکتری‌های گرم مثبت موجود در گوشت و فراورده‌های گوشتی، مخمرها و کپک‌های موجود در گوشت و فراورده‌های گوشتی، آلودگی میکروبی گوشت در ذبح دام، و فراوری طیور، میکروب‌شناسی گوشت نگهداری شده در دماهای پایین، میکروب‌شناسی و فساد گوشت در کشورهای گرمسیری، میکروب‌شناسی گوشت طیور هنگام نگهداری، و تغییرات شیمیایی گوشت، هنگام نگهداری.