چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
پای مرغ و برنج
● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخممرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یکدوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری.
● مواد داخل پای:
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه،
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد،
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم،
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه،
▪ ذرت: ۱ پیمانه،
▪ فلفل دلمهای: ۱ پیمانه،
▪ زعفران: مقداری
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط میکنیم. سپس آرد و بیکینگپودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت میدهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقیمانده خمیر سطح مخلوط برنج را میپوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.
منبع : روزنامه جامجم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس زنان
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری سیل فضای مجازی سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو بانک مرکزی قیمت
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر سینما سریال سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی کتاب فیلم رسانه ملی
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان
اپل تبلیغات آب گوگل سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت باتری فضا
رژیم غذایی سرطان سبک زندگی چاقی هندوانه کمردرد کنسرو ناباروری زیبایی بیماران خاص کاهش وزن