چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


اصول طراحی کارخانه‌های مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۲۰۳
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۷۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۶۷-۹
رده دیویی : ۳۳۸.۴۷۶۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : اسماعیل‌زاده‌کناری - رضا
ویراستار : حمزه - شبنم
ویراستار : شکوه‌صارمی - الهام

کتاب مربوط به کلیه‌ی مسائل طراحی، تولید، کنترل کیفیت و مسائل اقتصادی، پرسنلی، اداری کارخانه‌های مواد غذایی است که این عناوین را شامل می‌شود: 'مطالعات قبل از اجرای طرح'، 'مطالعات محل اجرای طرح'، 'مراحل اداری احداث و بهره‌برداری واحد تولیدی غذایی'، 'مبانی طراحی کارخانه'، 'سیستم حمل و نقل کارخانه'، 'طراحی بخش‌های مختلف کارخانه'، 'بهداشت و ایمنی کارخانه'، 'سایر مواد طراحی کارخانه'، 'محاسبات، و بررسی‌های اقتصادی طرح'، 'تجیهزات و تاسیسات مهم کارخانجات صنایع غذایی'، 'تجهیزات و تاسیسات مهم کارخانجات صنایع غذایی' و 'احداث واحدهای خدمات مهندسی و تحقیقات صنعتی و کشت و صنعت'.