جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی ساخت فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس


تاریخ نشر : ۸۴۰۷۰۶
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۴۴۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۱۷۱-۵۸-۰
رده دیویی : ۶۶۴.۹
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : ناصری‌رازلیقی - علی
نویسنده : ناصری‌رازلیقی - آزاده

در کتاب، چگونگی فراورده‌های گوشتی، سوسیس و کالباس با این مباحث تشریح می‌شود: 'تاریخچه تکنولوژی ساخت فراورده‌های گوشتی در ایران'، 'دستگاه‌ها و تجهیزات'، 'پوشش‌های سوسیس و کالباس'، 'رنگ‌های خوراکی'، 'مواد تشکیل دهنده‌'، 'ادویه ـ چاشنی و گیاهان معطر'، 'افزودنی‌ها'، 'پ . هاش'، 'مالش دادن و عمل‌آوری گوشت'، 'تکنولوژی تولید'، 'عوامل فساد در گوشت و فراورده‌های گوشتی'، 'روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی' و 'مسمومیت‌های غذایی باکتریایی'.