شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
گراتن مرغ
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
مرغ تمییز کرده یک عدد
ماکارونی نازک و پهن یک بسته
سس سفید ۳ پیمانه
پنیر گودا رنده شده ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد، بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛ استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ ماکارونی را از طول دو قسمت میکنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و مغز ماکارونی نرم شود، ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب میکنیم۱/۲ از سس را ته ظرف میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی میچینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود، سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم.
مواد لازم:
مرغ تمییز کرده یک عدد
ماکارونی نازک و پهن یک بسته
سس سفید ۳ پیمانه
پنیر گودا رنده شده ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد، بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛ استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ ماکارونی را از طول دو قسمت میکنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و مغز ماکارونی نرم شود، ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب میکنیم۱/۲ از سس را ته ظرف میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی میچینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود، سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس مجلس دوازدهم ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب رئیس جمهور دولت سیزدهم دولت
تهران هواشناسی شهرداری تهران تعطیلی مدارس فضای مجازی هلال احمر پلیس قتل تصادف آموزش و پرورش آتش سوزی سلامت
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز خودرو مالیات نمایشگاه نفت بانک مرکزی نفت پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
رضا عطاران نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز اپل ناسا گوگل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ
سازمان غذا و دارو ورزش کودکان فشار خون توت فرنگی آسم حیوانات کبد چرب