یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۰۱
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۶۵۰
نوبت چاپ : ۳
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۴۰-۳
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
مترجم : سیف‌کردی - علی‌اکبر
نویسنده : سینگ - پل
نویسنده : هلدمان - دنیس
مترجم : مرتضوی - سیدعلی
مترجم : شفافی - مسعود
مترجم : کدخدایی - رسول

نوشتار حاضر حاوی مطالب علمی درباره اصول و مفاهیم مهندسی صنایع غذایی است. شیوه تنظیم کتاب بدین صورت است که ابتدا در هر بخشی موارد کاربرد یک اصل به خصوص شرح داده شده آن گاه روابط کمی و ریاضی توصیف کننده فرآیند بیان شده‌است .برخی از موضوعات کتاب عبارت‌انداز : جریان سیال در فرآوری مواد غذایی، انرژی مورد نیاز در فرآوری مواد غذایی، انتقال حرارت در فرآوری غذایی، فرآوری اسپیتک و بسته‌بندی، انجماد مواد غذایی، خشک کردن مواد غذایی و ...