پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
انبه
میوه انبه یا منگو، بیضوی شکل بوده، دارای طعمی مطبوع و شیرین است و هسته بزرگی دارد. انبه دارای اسید بنزوییک، اسید سیتریک و تانن است. هسته این میوه، چربی زیاد، نشاسته و اسید گالیک دارد.
● خواص دارویی انبه
از نظر طب قدیم، میوه رسیده انبه، گرم و خشک و میوه نارس آن، سرد و خشک است. انبه نارس، تولیدکننده بلغم و سودا در بدن است. انبه بسیار مقوی و تقویت کننده بدن است و دهان را خوشبو میکند، این میوه ادرارآور است، یبوست را برطرف میکند و به دلیل دارا بودن مقدار زیادی اسید گالیک، دستگاه گوارش را ضدعفونی میکند. خوردن این میوه تب را پایین میآورد، برای رفع اسهال، سردرد، تنگی نفس و سرفه مفید است، عطش را برطرف میکند و چون گرم است برای گرممزاجان مناسب نیست.
● خواص مغز هسته انبه
از مغز هسته انبه میتوان در پخت شیرینیها استفاده کرد، مغز هسته این میوه اسهال را برطرف میکند؛ برای معالجه سرماخوردگی مفید است؛ سرفههای خشک را تسکین میدهد؛ درمان کننده بواسیر است و انگلهای روده را از بین میبرد.
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیزدهم مازندران وزیر کشور دولت مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه مجلس دوازدهم حسن روحانی
سیل مشهد ایران سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو مالیات مسکن بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون سریال سحر دولتشاهی همایون شجریان نمایشگاه کتاب تهران فردوسی موسیقی شاهنامه دفاع مقدس سینما
سرعت اینترنت دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا حماس چین اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر انگلیس تراکتور باشگاه استقلال بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران جواد نکونام فولاد خوزستان
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل عیسی زارع پور تلفن همراه دوربین موبایل ناسا
بارداری کاهش وزن خواب دیابت سرماخوردگی اضطراب زوال عقل آلزایمر کارتخوان