شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
کنترل کیفی آبزیان و فرآوردههای تبدیلی آن
نویسنده : ماجدی - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۹۴۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۵۳۸-۹-۵
در این کتاب پس از تشریح اندامها, اعضای ماهی و کارکرد هر عضو درباره دلایل فساد ماهی و روشهای تشخیص آن توضیح داده میشود ;سپس روشهای نگهداری و مصرف ماهی بحث و بررسی میگردد که از آن جمله عبارتاند از' :انجماد با استفاده از گازهای مایع', 'انجماد با استفاده از محلول نمکی', 'نگهداری در سردخانه', 'استفاده از اشعه ماورائ بنفش', 'کنسرو کردن', 'ماریناد', 'نگهداری با استفاده از نمک', 'خشک کردن ماهی', 'سوسیس ماهی', 'استک منجمد 'و 'پودر ماهی .'در بخش دیگر کتاب انواع ماهیان خاویار معرفی شده و از روشهای تکثیر و پرورش, صید, عملآوری, بستهبندی, پاستوریزه کردن و کنترل کیفی خاویار سخن به میان آمده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی زلزله فضای مجازی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش ازدواج
قیمت طلا قیمت دلار خودرو گاز قیمت خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات ایران خودرو بازار خودرو مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس سریال نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک مایکروسافت فناوری ناسا اپل فیبرنوری گوگل نخبگان
فشار خون چاقی سیستم ایمنی بارداری آسم توت فرنگی کبد چرب