پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اثر پلت بر روی ویتامینهای موجود در جیره
فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی ویتامین ها در اثر فرآیند پلت ذکر گردیده است.لازم به ذکر است که کارشناسان ساخت دان این میزان را بصورت اضافه در ابتدای فرآیند پلت سازی اضافه می نمایند.درصد تخریب ویتامین ها در درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱۰ ثانیه به شرح ذیل است:
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
زلزله تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت دستگیری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران روز کارگر حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال سپاهان استقلال تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول شبکه های اجتماعی دبی اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت ویتامین قهوه داروخانه