چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
رعایت ایمنی در خرید و نگهداری مواد غذایی
برای جلوگیری از بروز مسمومیت های غذایی که به وسیله باکتری های مضر ایجاد می شود، باید مواد غذایی به طور صحیح نگهداری و محافظت شوند.
به علاوه به منظور حفظ ایمنی مواد غذایی باید قوانینی برای نظارت بر فعالیت کارخانه های مواد غذایی، فروشگاهها و رستوران ها وضع شود و موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:
- سرد نگهداشتن اجباری بسیاری از مواد غذایی(مانند گوشت، ماهی و لبنیات) برای کاهش سرعت تکثیر باکتری ها
-اعمال فشار بر کارخانه های مواد غذائی فروشگاهها و رستورانهایی که مواد غذایی را به اندازه کافی خنک یا پاکیزه نگهداری نمیکنند.
- ذکر تاریخ مصرف برای مواد غذایی فاسد شدنی.
- پس از خرید مواد غذایی باید مراقب باشید تا مسمومیت غذایی رخ ندهد. از هنگام انتخاب مواد غذایی در فروشگاه تا نگهداری و پخت آن کارهای زیادی باید انجام شود.
● خرید مواد غذایی
تاریخ مصرف را کنترل کنید. تاریخ مصرف روی بسته مواد غذایی فاسدشدنی ذکر میشود و مدت زمانی را که ماده غذایی قابل خوردن است، مشخص میکند.
شما نمی توانید از ظاهر یا بوی غذا از سالم ماندن آن مطمئن شوید.
اگر ماده غذایی قبل از انقضای تاریخ مصرف، خورده و یا منجمد نشود (در صورتی که قابل انجماد باشد) آن را دور بریزید.
برچسب روی بستهبندی بعضی از مواد غذایی حاوی دستوراتی است که اگر به آنها عمل نشود، مواد غذایی را نمی توان حتی تا زمان تاریخ مصرف هم به خوبی محافظت کرد. فروش مواد غذایی پس از انقضای تاریخ مصرف غیرقانونی است.
در مورد تخم مرغ باید عبارت "بهتر است تا قبل از تاریخ... مصرف شود" روی بسته بندی آن ذکر شود.
در خرید از فروشگاههایی که در آنها بهداشت به طور کامل رعایت نمیشود، بیشتر دقت کنید.
در مورد غذاهایی که در یخچال یا فریزر نگهداری میشوند، باید دقت کرد که بیش از حد انباشته نشوند تا سرمای کافی به تمام بستهها برسد.
از خرید بسته های آسیب دیده اجتناب کنید.
از فروشگاه هایی که گوشت خام و پخته را جدا از هم نگهداری نمیکنند، خرید نکنید. فروشنده باید پس از جابهجا کردن مواد غذایی خام، دستهای خود را کاملاً بشوید سپس به غذاهای پخته دست بزند.
سعی کنید غذاهای سرد یا منجمد شده را آخر از همه خریداری کنید.
● حمل مواد غذایی به خانه
- تکه های مرغ و گوشت خام را به طور کامل و جداگانه بستهبندی کنید به ترتیبی که نتوانند با مواد غذایی دیگر تماس داشته باشند.
- مواد غذایی خام را جدا از غذاهای آماده بسته بندی کنید.
مواد غذایی سرد یا منجمد شده را با هم ترجیحا در یک محفظه خنک قرار دهید و هرچه سریعتر آنها را به یخچال یا فریزر منتقل کنید. قرار دادن چنین مواردی در محل کار یا اتومبیل گرم و یا حتی حمل آنها به مدت یک ساعت طی خرید میتواند، دمای آنها را افزایش داده و باعث ازدیاد باکتریها شود.
اگر مواد غذایی سردشده را نمیتوانید به سرعت به خانه منتقل کنید، یک محفظه عایق (یخدان) به شما کمک میکند تا آنها را در دمای مناسب نگهداری کنید. اگر با اتومبیل خرید میکنید، کشیدن یک پتوی تمیز روی بستههای موادغذایی سرد یا منجمد شده به طور موقت به عایق کردن آنها کمک میکند.
منبع : مرکز اطلاعات فنی ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس زنان
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری سیل فضای مجازی سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو بانک مرکزی قیمت
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر سینما سریال سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی کتاب فیلم رسانه ملی
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان
اپل تبلیغات آب گوگل سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت باتری فضا
رژیم غذایی سرطان سبک زندگی چاقی هندوانه کمردرد کنسرو ناباروری زیبایی بیماران خاص کاهش وزن