جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی نخودچی
مواد لازم
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
۲۵۰ گرم آرد نخودچی نرم كه چند بار الك شده باشد، ۱۰۰ گرم روغن جامد، ۲۵ گرم كره، ۱۲۵ گرم پودر قند، یك دوم قاشق چایخوری پودر هل
پودر قند، روغن و كره را در ظرفی ریخته و با همزمن برقی آنقدر می زنیم تا سفید شود. آرد نخودچی را كم كم اضافه كرده با دست خوب ورز می دهیم. هل را افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. برای امتحان خمیر مقدار كمی از آن را به صورت یك گلوله درمی آوریم. اگر گلوله متلاشی نشود ورز دادن كافی است. خمیر آماده شده را می توان به روش های گوناگون شكل داد. ساده ترین روش این است كه خمیر را به صورت گلوله ای كوچك درآوریم و سپس با فشار انگشت كمی آن را پهن كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلاً با قطعه ای كاغذ روغنی آن را پوشانده ایم قرار می دهیم و با لبه یك قاشق چایخوری خطوط منحنی شكلی بر روی شیرینی رسم می كنیم و پس از پخت شیرینی آنها را با خلال یا پودر پسته تزئین می كنیم. یك روش دیگر آن است كه خمیر را بر روی سطح صافی قرار داده یك قطعه كاغذ روغنی بر روی آن می گذاریم و با وردنه از روی كاغذ خمیر را به قطر یك سانتی متر باز می كنیم. سپس با قالب های كوچك شیرینی، شیرینی هایی به شكل دلخواه از خمیر درمی آوریم و آنها را در سینی فر می چینیم. سینی فر را به مدت یك ربع ساعت در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم سپس سینی را از فر خارج كرده می گذاریم شیرینی ها كاملاً سرد شوند. پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج كرده و در ظرف دلخواه می چینیم.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی