سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خوراک اسفناج


خوراک اسفناج
● مواد لازم برای شش نفر
▪ ۴۰۰ گرم برگ اسفناج
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری شیر
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو قاشق مرباخوری پودر گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
برگ اسفناج را پاک کرده و بخوبی خرد کنید سپس آن را درون قابلمه ای مناسب بریزید و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای چند دقیقه به آرامی پخته و آب آن کاملاً بخار شود.
در کاسه ای تخم مرغ را با شیر و پنیر پارمسان بخوبی مخلوط کنید و سپس پودر گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. روغن زیتون را در تابه ای مناسب بریزید و برای دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس سیر له شده را در آن تفت داده و سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید. پس از این که پیازها کمی سرخ شد، اسفناج های پخته شده را روی آن بریزید و کاملاً مواد را هم بزنید. سپس مخلوط درون کاسه را به آرامی روی اسفناج ها ریخته و صبر کنید تا مواد برای ۱۵ دقیقه به آرامی سرخ شده و پخته شود.


[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران