سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ساخارین Saccharinsodium جانشین قند (ساکارز) در بیماران دیابتی


یک ماده شیرین کنندهٔ مصنوعی است به‌نظر می‌رسد که قدرت شیرین کنندگی ساخارین حدود ۵۵۰ برابر ساکارز باشد، ولی قدرت شیرین کنندگی محلول رقیق آن حدود ۳۰۰ برابر سازکارز است.
به آسانی از مجرای گوارش جذب می‌شود. تقریباً همه مقدار مصرف شده به‌صورت تغییر نیافته طی ۴۸ ـ ۲۴ دفع می‌شود.
ساخاربن به‌جای ساکارز در بیماران مبتلا به دیابت به‌طور کلی در مواردی که مصرف ساکارز مطلوب نمی‌باشد، به‌کار می‌رود. ساخارین سدیم هیچ‌گونه ارزش خوراکی ندارد.
منبع : مطالب ارسال شده