سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
ساخارین Saccharinsodium جانشین قند (ساکارز) در بیماران دیابتی
یک ماده شیرین کنندهٔ مصنوعی است بهنظر میرسد که قدرت شیرین کنندگی ساخارین حدود ۵۵۰ برابر ساکارز باشد، ولی قدرت شیرین کنندگی محلول رقیق آن حدود ۳۰۰ برابر سازکارز است.
به آسانی از مجرای گوارش جذب میشود. تقریباً همه مقدار مصرف شده بهصورت تغییر نیافته طی ۴۸ ـ ۲۴ دفع میشود.
ساخاربن بهجای ساکارز در بیماران مبتلا به دیابت بهطور کلی در مواردی که مصرف ساکارز مطلوب نمیباشد، بهکار میرود. ساخارین سدیم هیچگونه ارزش خوراکی ندارد.
به آسانی از مجرای گوارش جذب میشود. تقریباً همه مقدار مصرف شده بهصورت تغییر نیافته طی ۴۸ ـ ۲۴ دفع میشود.
ساخاربن بهجای ساکارز در بیماران مبتلا به دیابت بهطور کلی در مواردی که مصرف ساکارز مطلوب نمیباشد، بهکار میرود. ساخارین سدیم هیچگونه ارزش خوراکی ندارد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی نیچروان بارزانی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
سریال افعی تهران سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات