سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


استاندارد شیرینی‌پزی درجه 2 (مبانی و مفاهیم تئوری و عملی شیرینی‌پزی)


استاندارد شیرینی‌پزی درجه 2 (مبانی و مفاهیم تئوری و عملی شیرینی‌پزی)
کد کتاب : ۱۲۸۳۰۹۹
نویسنده : افسانه توتونچی‌اول,حسن صالحی‌خور
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۵۰۹۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قیمت : ۲۲۰۰۰
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۷۷-۲۳۰-X
موضوع : شیرینی‌پزی,شیرینی‌پزی - راهنمای آموزشی