پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


دلیل الطبخ و التغذیه


تاریخ نشر : ۸۵۰۴۳۱
تیراژ : ۶۱۰۰
تعداد صفحه : ۴۰۰
نوبت چاپ : ۱
شماره کنگره : ۸۵۴۳۱۰۷۶
رده دیویی : ۶۴۱.۵
محل نشر : قم
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : عربی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : ادیب - نزیهه
نویسنده : مختار - فردوس

در این کتاب به زبان عربی شیوه‌ی آشپزی و چگونگی تغذیه و غذاخوردن آموزش داده می‌شود. بر این اساس، موضوعات کتاب بدین قرار است: آشپزخانه و لوازم ضروری آن، سفره و روش چیدن آن، پختن و شیوه‌های آن، خلاصه‌ی سه مبحث قبلی با بیان برخی از غذاهای پختنی، راه‌های طبخ انواع غذا با گوشت، سبزیجات و انواع میوه، حبوبات و پختن انواع غذا با آن‌ها، شیز و پختن انواع خوردنی‌ها با آن، و شیوه‌ی تهیه‌ی انواع مربا.