سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۲۶، اسفند ۱۳۸۷


▪ شکلات بادامی / فاج شکلاتی / برش های آناناس و بادام هندی: صص ۲۴-۲۶
▪ بیسکوییت با طعم قهوه / پیشینه و آیین نوروز / کیک فاج شکلاتی: صص ۲۷-۳۱
▪ کیک شکلاتی به شکل سبدی پر از گل / کیک گلابی و زنجفیل / شیرینی نارگیلی سنتی: صص ۳۲-۳۴
▪ بیسکوییت چرخی / غذاهای ملل مختل در شب سال نو / پولکی لیموعمانی یا پسته‌ای: صص ۳۵-۳۸
▪ لوز گردو / گلاب جامون / آب نبات چوبی: صص ۳۹-۴۲
▪ باقلوای سیب / آموزش سبزه ی نوروز / شیرینی سپهسالاری: صص ۴۳-۴۶
▪ لوز پسته / کیک فلورانتین / کالسکه‌ای از آناناس / پیروک سیب / سوفله ی بادام: صص ۴۷-۵۷
▪ بیسکوییت با پسته و شکلات / توصیه‌های تغذیه‌ای برای نوروز / شیرینی پسته‌ای: صص ۵۹-۶۲
▪ دونالت با طعم گلاب همراه با ماست شیرین / نان نوروز / نان فندق پیچ / مشتی بادام گامی کوچک به سوی سلامتی: صص ۶۵-۶۸
▪ آجیل مخلوط و بامزه / بادام با طعم کاری / مغزهای مختلف با طعم‌های گوناگون: صص ۷۱-۷۲
▪ مخلوط فندق و زنجفیل / مخلوط گردو و بادام هندی به سبک آسیایی / آجیل با طعم ادویه و پرتقال: صص ۷۲-۷۳
▪ نوشیدنی سبز / شربت گلابی / مربای کامکوات: صص ۷۴-۷۶
▪ چتنی آناناس و گوجه / آشپزخانهٔ کودک و نوجوان / نوآوری در آشپزی یک ضرورت است: صص ۷۷-۸۰
▪ سالاد تخم مرغ و میگو / سالاد تن ماهی و پاستا / آموزش ساخت جعبه‌های کادویی: صص ۸۲-۸۴
▪ سبد از خمیر شور / کار روی شیشه / خوراک قارچ فوری / گراتن کدو: صص ۸۶-۸۹
▪ پلو با ماهی شور / رشته پلو با عدس / زرشک پلو با مربای زرشک تازه / دل بندی: صص ۹۰-۹۳
▪ توصیه‌های بهداشتی آرایشی ایام نوروز / ماهی قزل‌آلا با سس کره و لیمو / آش چهارشنبه سوری / آش شولی چغندر: صص ۹۳-۱۰۰
▪ جدول و مسابقه نوروزی / اسامی برندگان: صص ۱۰۱-۱۰۵
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)