سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


مجموعه بهداشت غذا: غذا و قندها, الیاف, ویتامین‌ها, چربی‌ها, چاشنی‌ها و پروتئین‌ها


مجموعه بهداشت غذا: غذا و قندها, الیاف, ویتامین‌ها, چربی‌ها, چاشنی‌ها و پروتئین‌ها
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۵/۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : رحلی
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۲۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۴۹-۰۰۸-۴

'بهداشت غذا 'مجموعه‌ای شش جلدی است که هر مجلد از آن به معرفی یکی از اجزای تشکیل دهنده مواد خوراکی اختصاص دارد' .ویتامین‌ها', 'پروتئین‌ها', 'قند', 'الیاف', 'چاشنی‌ها 'و 'چربی 'موضوعات جلدهای ششگانه کتاب را تشکیل می‌دهند . در هر کتاب ابتدا درباره اهمیت و نقش مورد نظر معرفی می‌شود, سپس درباره نحوه تولید و به دست آمدن آن, همچنین خاصیت و ارزش غذایی نیز مقدار لازم و مضر آنها اطلاعاتی فراهم می‌آید .در پایان هر کتاب واژه‌های علمی متن شرح و معنی می‌گردد .مطالب کتاب با طرح‌ها و تصاویر رنگی نیز فعالیت‌های عملی ساده همراه است .گفتنی است این مجموعه قبلا در شش جلد مستقل چاپ و منتشر شده است .