جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


کتاب کاردان: رشته صنایع غذایی: آمادگی آزمون کاردانش به کارشناسی: چکیده‌ای از دروس تکنولوژی مواد غذایی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی، ...


کتاب کاردان: رشته صنایع غذایی: آمادگی آزمون کاردانش به کارشناسی: چکیده‌ای از دروس تکنولوژی مواد غذایی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی، ...
نویسنده : بیدگلی، بهداد
شماره کنگره : ۲ك۹ب/۷/TP۳۷۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۶۹-۲۲-۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۷۶
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۱۵
تعداد صفحه : ۳۸۰
نوبت چاپ : ۱