جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

توت سفید و خواص آن


توت سفید و خواص آن
میوه ای آبدار ، ریز ، شیرین ، و لذیذ است . درخت توت سفید ، بزرگ تنومند و دارای برگهای پهن است كه در تغذیه كرمهای ابریشم مورد استفاده قرار می گیرد. قسمتهایی كه در تغذیه و پزشكی مورد استفاده است عبارتند از : میوه – برگ – شیره – پوست شاخه های تازه – توت سفید را تازه می خورند و برای مصارف زمستان آن را خشك كرده و مانند كشمش می خورند . در زبان عربی توت سفید را « توت الاًبیض » گویند.
● خواص
توت سفید سرشار از املاح معدنی ،تانن ، مواد چربی و ویتامین های A و C میباشد. جوشانده‏ً پوست خشك شاخه های جوان و تازه درخت توت برای لینت مزاج مفید است .
مواد غذایی توت سفید وقتی جذب بدن میشود كه صبح ناشتا یا عصر در فاصله غذایی ظهر و شام خورده شود(یعنی درست زمانی كه شكم از غذا خالی است). قند موجود در توت سفید به كسانی كه مبتلا به مرض قند میباشند ضرر ندارد و آنان غالباً به جای قند سفید مصنوعی ، چای را با توت خشك میخورند .
دیگر خواص: ملین ، سهل كردن جریان ادرار ، جوشانده برگ آن با برگ انگور جهت رنگ مو ، ضماد كوبیده برگ با روغن زیتون برای درمان سوختگی .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار