یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
پیشبینی زمان ماندگاری مواد غذایی براساس فرمولهای ریاضی
تاریخ نشر : ۸۴۰۵۰۱
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۳۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۴-۰
رده دیویی : ۶۴۱.۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
نویسنده : جونز - آدریان
مترجم : مرتضوی - علی
مترجم : محبی - محبت
مترجم : عدالتیان - محمدرضا
مترجم : شفافیزنوزیان - مسعود
نویسنده : من - دومینیک
کتاب حاضر پژوهشی علمی در خصوص نحوه نگهداری از مواد غذایی است .این نوشتار در قالب 16فصل تنظیم یافته :در فصل اول مبانی ارزیابی زمان ماندگاری مواد غذایی و شیوههای فساد مواد غذایی بررسی شده است . فصل دوم به بررسی و تبیین روشهای تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی پرداخته است . فصل سوم مبانی و نحوه پیش بینی مدت زمان ماندگاری را از دیدگاه میکروبیولوژی بررسی نمودهاست . در فصل چهارم و پنجم روشهای نوین بسته بندی و نحوه کنترل نقاط بحرانی فرآیند (HACCP)مطرح میشود . در فصل ششم روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بیان شدهاست . در فصلهای هفتم و هشتم، نهم و دهم نمونه مثالهای کاربردی تعیین زمان ماندگاری انواع ماست و دسرهای لبنی، فرآوردههای دریایی، انواع کیک، چیپس سیب زمینی و انواع اسنکها ارائه شدهاست . مثالهای علمی تعیین زمان ماندگاری انواع شکلات و غلات صبحانهای در فصول یازدهم و دوازدهم بیان میشود . در فصل سیزدهم نحوه نگهداری مواد غذایی فرآیند شده به وسیله حرارت در ظروف غیر کنسروی مطرح میشود . کاربرد مدلهای ریاضی در تعیین زمان ماندگاری در فصل چهاردهم و تستهای تسریع یافته پایش دما و شناساگرهای زمان دما در فصل پانزدهم بررسی میشود و در نهایت کاربرد فناوری ترکیبی در تهیه مواد غذایی در کشورهای صنعتی و در حال توسعه در فصل شانزدهم تبیین و بررسی میگردد .
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۳۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۴-۰
رده دیویی : ۶۴۱.۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
نویسنده : جونز - آدریان
مترجم : مرتضوی - علی
مترجم : محبی - محبت
مترجم : عدالتیان - محمدرضا
مترجم : شفافیزنوزیان - مسعود
نویسنده : من - دومینیک
کتاب حاضر پژوهشی علمی در خصوص نحوه نگهداری از مواد غذایی است .این نوشتار در قالب 16فصل تنظیم یافته :در فصل اول مبانی ارزیابی زمان ماندگاری مواد غذایی و شیوههای فساد مواد غذایی بررسی شده است . فصل دوم به بررسی و تبیین روشهای تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی پرداخته است . فصل سوم مبانی و نحوه پیش بینی مدت زمان ماندگاری را از دیدگاه میکروبیولوژی بررسی نمودهاست . در فصل چهارم و پنجم روشهای نوین بسته بندی و نحوه کنترل نقاط بحرانی فرآیند (HACCP)مطرح میشود . در فصل ششم روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بیان شدهاست . در فصلهای هفتم و هشتم، نهم و دهم نمونه مثالهای کاربردی تعیین زمان ماندگاری انواع ماست و دسرهای لبنی، فرآوردههای دریایی، انواع کیک، چیپس سیب زمینی و انواع اسنکها ارائه شدهاست . مثالهای علمی تعیین زمان ماندگاری انواع شکلات و غلات صبحانهای در فصول یازدهم و دوازدهم بیان میشود . در فصل سیزدهم نحوه نگهداری مواد غذایی فرآیند شده به وسیله حرارت در ظروف غیر کنسروی مطرح میشود . کاربرد مدلهای ریاضی در تعیین زمان ماندگاری در فصل چهاردهم و تستهای تسریع یافته پایش دما و شناساگرهای زمان دما در فصل پانزدهم بررسی میشود و در نهایت کاربرد فناوری ترکیبی در تهیه مواد غذایی در کشورهای صنعتی و در حال توسعه در فصل شانزدهم تبیین و بررسی میگردد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب
هواشناسی تهران آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سیل فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل سلامت
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار گاز قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت مالیات
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال مهران مدیری
هوش مصنوعی قطب شمال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
دولت ایلان ماسک فناوری ناسا تبلیغات اپل طوفان خورشیدی روزنامه گوگل ماهواره
آلزایمر استرس دیابت دخانیات سیگار فشار خون بارداری توت فرنگی افسردگی شیر