شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


مبانی تغذیه ورزشی


تاریخ نشر : ۸۵۰۴۰۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۵۳۰-۰۵۳-۳
شماره کنگره : ۸۵۴۰۵۰۷۳
رده دیویی : ۶۱۳.۲۰۲۴۷۹۶
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : ترجمه
مترجم : فرامرزی - محمد
نویسنده : برونس - فرد
نویسنده : ستار - سر
نویسنده : گیل - کار
مترجم : محبی - حمید

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌ی تربیت بدنی گرایش‌های فیزیولوژی ورزشی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس، 'تغذیه و ورزش' به ارزش 3 واحد ترجمه شده و مباحثی را در زمینه‌ی جنبه‌های اساسی و پایه‌ای و اصول کاربردی و عملی تغذیه تحت این عناوین شامل می‌شود: جنبه‌های تغذیه‌ای درشت مغذی‌ها در ورزش، جنبه‌های کم‌آبی و تامین آب با مایعات در ورزش، جنبه‌های تغذیه‌ای ریزمغذی‌ها در ورزش، مواد غذایی نیروزا و متابولیسم.