سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کوفته زنجبیل


● مواد لازم
▪ مغز نان سفید خرد شده یک پیمانه
▪ شیر یک چهارم پیمانه
▪ جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ شوید خردشده ۳ قاشق سوپخوری
▪ آرد مقداری
▪ پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک ، اودیه مقداری
▪ زنجبیل یک قاشق چایخوری
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
● طرز تهیه
تمامی مواد کوفته را باهم مخلوط کرده ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را ریزریز و به اندازه گردو گلوله کرده درون روغن فراوان سرخ می‌کنیم سپس درون قابلمه می‌چینیم .
● طرز تهیه سس :
آرد را درون روغن خوب تفت می‌دهیم ، تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را به تدریج افزوده مرتباً هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود . سبزی‌ها را خرد کرده به همراه آبلیمو ، نمک و ادویه به شیر و آرد اضافه کرده هم می‌زنیم تا حالت سس را به خود بگیرد ، سس آماده شده را روی کوفته‌ها ریخته کمی آب اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کوفته‌ها پخته شود و آب آن حالت سس را به خود بگیرد .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید